2023 1. Thẻ tín dụng hoàn tiền (Cashback) là gì?

Rate this post

Nëse e konsideroni kartën e kreditit si metodën tuaj primare të pagesës, atëherë Karta e Kreditit Cashback – Kartë krediti për kthimin e parave është zgjidhja më e mirë për ju. Përfitimet e kartës së kreditit Cashback me siguri do t’ju emocionojnë.

1. Çfarë është një kartë krediti Cashback?

1.1. Çfarë është një kartë krediti për kthimin e parave?

Cashback është një ofertë për të dhënë një rimbursim të pjesshëm bazuar në vlerën e porosisë së klientit (si përqindja e faturës) kur paguani me një kartë krediti. Kjo është një mënyrë për të falënderuar dhe inkurajuar klientët të përdorin kartat e kreditit.

Shuma e rimbursimit do të transferohet drejtpërdrejt në kartën e kreditit dhe ju mund t’i përdorni këto para për të paguar herën tjetër ose të zbriten nga deklarata më e fundit mujore.

Për shembull: ju përdorni kartën e kreditit VPLady cashback për të shpenzuar në produkte arsimore me një vlerë totale faturë prej 1,000,000 VND, shuma që do t’i kthehet kartës së kreditit nga VPBank është 0,05*1,000. 000 = 50,000 VND.

Sipas ekspertëve të bankave dhe financave, në vitet e kaluara, kartat e kreditit cashback ishin ende një linjë kartash që merrte pak vëmendje nga klientët.lëshimi i kartave të kreditit. Kjo shpjegohet me përfitimet që sjellin kartat e kreditit Cashback.

1.2. Përfitimet e një karte krediti për kthimin e parave

1.2.1. Blerje ekonomike

përfitimet e një karte krediti për kthimin e parave

Cashback me çdo transaksion për t’ju ndihmuar të shpenzoni me mençuri dhe mençuri

Sa herë që blini në supermarkete, dyqane, blini online etj., do t’ju rimbursoheni me % të vlerës së produktit përkatës. Kjo ofertë jo vetëm që ju ndihmon të shijoni shërbime të panumërta cilësore, por gjithashtu kursen një shumë të mirë parash për shpenzimet e mëvonshme.

1.2.2. Kartë krediti pa interes për 45 ditë

Si produkt i kartës së kreditit, mbajtësit e kartës së kreditit Cashback mund të shijojnë plotësisht tiparet kryesore të një karte krediti. Kjo përfshin tërheqje 45-ditore pa interes dhe para. Nëse e paguani gjithmonë borxhin tuaj në kohë dhe përmbushni kërkesat e bankës, mund të jeni të sigurt në pagesat tuaja pa pasur nevojë të shqetësoheni për normat e interesit dhe tarifat e vonuara.

2. Kartat më të mira të kreditit Cash Back

Më poshtë do t’ju ofrojmë dy produkte të kartave të kreditit me kthim parash, të cilat kanë shumë oferta dhe po zgjidhen nga konsumatorët së fundmi:

2.1 Kartë krediti VPBank StepUp

Karta VPBank StepUp është një kartë krediti e kthimit të parave të VPBank, pjesë e linjës Classic të kartave. Audienca e synuar e kartave të kreditit VPBank StepUp janë të rinj të suksesshëm me të ardhura të qëndrueshme, të cilët janë proaktivë në shpenzime, blerje, plane argëtimi…

Tham Khảo Thêm:  Thô Mát đi thăm Khặm đen ở bệnh viện

Oferta e kartës së kreditit të kthimit të parave të VPBank StepUp

Shijoni blerjet me kartën e kreditit Cashback VPBank StepUp

Tarifat dhe normat e interesit

Kufiri i përdorimit

Kushtet e hapjes së kartës

– Tarifa e lëshimit të kartës: Falas

– Tarifa vjetore: 499,000 VND/vit/kartë kryesore dhe 200,000 VND/vit/kartë shtesë

– Norma e interesit të vonesës: 2.79%/muaj

20 – 500 milion VND

– Të jetë një shtetas vietnamez ose një i huaj që jeton në Vietnam

– Mosha nga 18 deri në 60 vjeç në momentin e regjistrimit

– Keni një punë të qëndrueshme dhe të ardhura mujore nga 7 milionë VND/muaj

Informacion në lidhje me kartën e kreditit të kthimit të parave VPBank StepUp

Shihni gjithashtu:: Çfarë është Burn out dhe çfarë duhet të dini për Burn out | Medlatec

Përfitimet e kthimit të parave nga kartat e kreditit VPBank StepUp përfshijnë:

 • 5% për blerjet në internet (Grab, modë, teknologji, libra)
 • 5% për sigurimin
 • 2% për pagesën për ushqim dhe filma
 • 0.3% për transaksionet e tjera
 • Kthimi maksimal i parave është 600,000 VND/muaj

2.2 Kartë krediti VPLady

Karta VPLady është gjithashtu një kartë krediti e shquar e kthimit të parave të bankës VBPank. Karta VPLady është krijuar posaçërisht për zonjat moderne me të ardhura të qëndrueshme nga 7 milion VND. Sidomos punonjësit e zyrës, mjekët, mësuesit, stafi i biznesit kanë kërkesa të larta për blerje, bukuri, sigurime, udhëtime, kujdes për familjen, pagesën e tarifave të shkollës për fëmijët e tyre.

Tarifat dhe normat e interesit

Kufiri i përdorimit

Kushtet e hapjes së kartës

– Tarifa e hapjes së kartës: Falas

– Tarifa vjetore: 499,000 VND/vit/kartela kryesore. Tarifa vjetore falas për kartën suplementare

– Norma e interesit: 2.79%/muaj

20 – 500 milion VND

– Individët që janë femra, vietnamezë ose të huaj nga 18 vjeç deri në 60 vjeç në momentin e regjistrimit

– Keni të ardhura personale prej 7 milionë VND/muaj ose më shumë

Informacion rreth kartës së kreditit të kthimit të parave VPLady

Përfitimet e kthimit të parave nga karta e kreditit VPLady cashback përfshijnë:

 • 5% kthim parash në arsim, sigurime, pagesa mjekësore
 • 2% kthim parash për shpenzime në supermarkete (Metro, Co-op mart, Big C)
 • 0.3% cashback për transaksione të tjera
 • Kthimi maksimal i parave është 600,000 VND/muaj

Kartë krediti VPLady cashback

Kartë krediti VPLady cashback

Përveç shërbimit të kthimit të parave të gatshme, kur regjistroheni për të lëshuar këto dy karta krediti, do të merrni gjithashtu përfitime dhe stimuj të tjerë tërheqës të VPBank si:

Pagesat globale

 • VPBank ka lidhur lëshuesin e kartës me kompaninë financiare shumëkombëshe Mastercard Worldwide, kështu që ju mund të përdorni kartën tuaj të kreditit VPBank për të paguar kudo me logon Mastercard.
 • Mastercard ka më shumë se 29 milionë vende pagese në më shumë se 210 vende dhe territore, kështu që ju mund të paguani për transaksionet tuaja shpejt dhe me lehtësi.

Pajisni mbrojtjen e kartës me siguri 3D

 • Të gjitha linjat e kartave të kreditit VPBank aplikohen me teknologji të avancuar të sigurisë. Me teknologjinë e sigurt 3D, ju jeni plotësisht të sigurt kur përdorni kartën tuaj të kreditit pa pasur nevojë të shqetësoheni për humbjen e informacionit ose humbjen e parave në llogarinë tuaj.
 • Mbajtësit e kartelave kanë deri në 45 ditë pa interes kur përdorin kartat e kreditit VPBank

Deri në 50% ulje

Mbajtësit e kartave të kreditit VPBank mund të gëzojnë shumë zbritje gjatë gjithë vitit deri në 50% në 50 restorante, udhëtime dhe më shumë se 700 partnerë të tjerë, duke përfshirë:

 • Ushqimi: Mikazuki, Restorant Kingscross, Restorant Pachi Pachi, Eleven, Kryekuzhinieri, La Smoke House – Teksas BBQ & Birra, Restorant Vietheritage, Pho Haru…
 • Pazar: Shopee, Canifa, Yves Rocher, Adayroi, Lotte.vn, …
 • Udhëtimi: VnTrip, Agoda, Vietnam Airlines…
Tham Khảo Thêm:  90+ hình ảnh hoa hồng chào ngày mới làm nền, làm quà đẹp nhất 2022

Pagesë me këste preferenciale

Ju do të mund t’i bashkoheni programit të kartës së kreditit me këste 0% në më shumë se 150 partnerë të VPBank në të gjitha fushat e jetës si ushqimi, pazari, elektronika, telekomunikacioni, kujdesi shëndetësor, shëndeti.

 • Partnerët e elektronikës: Mobile World, Big Market Electronics, Green Machines, Tran Anh Electronics Center,…
 • Partnerët e blerjeve: Vimo e-wallets, FPT Shop, etj.
 • Partnerët e kujdesit shëndetësor: Klinika Dentare e Parisit, Gym & Yoga Perfect, Spitali i Syve Hanoi, Kampusi 2, Spitali për Odonto-Stomatologji…

Tërhiqe deri në 100%

Me kartën e kreditit të VPBank, mund të tërhiqni plotësisht para lehtësisht në më shumë se 4000 ATM në Vietnam dhe 1 milion ATM në mbarë botën me logon e MasterCard. Sidomos, shuma e tërheqjes është deri në 100% të limitit të kartës, e cila është një shpëtim i dobishëm për ju në raste urgjente.

2.3. Visa Platinum Cashback – Sacombank

Si një produkt i kartës së kreditit të Sacombank me kthim parash, karta Visa Platinum Cashback u ofron klientëve një sërë stimujsh tërheqës si privilegje sigurimesh globale, duke lejuar parapagimin me deri në 55 ditë pa interes dhe zbritje. deri në 50% në dyqane të ndryshme dhe sherbimet…

Tarifat dhe normat e interesit

Kufiri i përdorimit

Kushtet e hapjes së kartës

Ofertat e kthimit të parave

– Tarifa e hapjes së kartës: Falas

Shihni gjithashtu:: Çfarë është Reddit? Tërheqja e Reddit për të rinjtë e botës

– Tarifa vjetore: 999,000 VND/vit/kartela kryesore. 499,000 VND/vit/kartë shtesë

– Norma e interesit: nga 1.6% në 2.15% në muaj

Kufiri maksimal i pakufizuar i kredisë.

– Shtetasit 18 vjeç e lart

– Të kenë të ardhura minimale mujore prej 20 milionë VND

– 5% kthim parash për transaksionet e shpenzimeve online (përfshirë transaksionet e brendshme dhe të jashtme)

– 3% kthim parash për transaksionet e shpenzimeve jashtë shtetit nëpërmjet makinave të pranimit të kartave (POS)

– 0.5% cashback për transaksione të tjera shpenzimesh

Kartë krediti Sacombank cashback

2.4. HSBC Visa Cashback

HSBC Visa Cashback është një kartë krediti cashback me shumë stimuj përsa i përket normave të interesit si dhe programit të pikëve të shpërblimit, miljeve të grumbulluara, pagesës me këste interesi 0%, etj.

Tarifat dhe normat e interesit

Kufiri i përdorimit

Kushtet e hapjes së kartës

Ofertat e kthimit të parave

– Tarifa e hapjes së kartës: Falas

– Tarifa vjetore: 800,000 VND/vit/kartë kryesore, 400,000 VND/vit/kartë shtesë

– Norma e interesit: 30%/vit

E pakufizuar

– Shtetasit vietnamezë të moshës 18 vjeç e lart

– Të ardhura minimale prej 9 milionë VND/muaj (Vietnameze) dhe 18 milionë VND/muaj (të huaj)

– Jetoni dhe punoni në provincat/qytetet e mëposhtme:

Qyteti Ho Chi Minh, Hanoi, Da Nang, Ba Ria – Vung Tau, Bac Ninh, Binh Duong, Dong Nai, Hai Duong, Hai Phong, Hung Yen, Long An, Tay Ninh, Vinh Phuc, Hue, Hoi An

– Cashback prej 1 milion VND për mbajtësit e rinj të kartave të kreditit

– Deri në 8% kthim parash për shpenzime në supermarkete dhe dyqane komode

Shihni edhe:: Të lindurit në 2021, cili është fati, çfarë moshe dhe çfarë ngjyre është e përshtatshme?

– 1% cashback për transaksionet e pagesës së sigurimeve dhe shkollimit

– 0.5% kthim parash i pakufizuar për transaksionet e mbetura

Informacioni i kartës së kreditit të kthimit të parave të HSBC

Tham Khảo Thêm:  băng cuộn

2.5. Vietcombank Cashplus Platinum American Express

Si një produkt i kartës së kreditit me kthim parash të Vietcombank dhe American Express, kjo kartë premium do t’ju lejojë të shijoni privilegje të jashtëzakonshme të stilit të jetesës.

Tarifat dhe normat e interesit

Kufiri i përdorimit

Kushtet e hapjes së kartës

Ofertat e kthimit të parave

– Lirë për lëshim

– Tarifa vjetore: 800,000 VND/vit/kartë primare dhe 500,000 VND/vit/kartë shtesë.

– Norma e interesit: Në varësi të periudhës

100 milionë ose më shumë

Të ketë zotësi të plotë për aktin civil siç parashikohet me ligj (personi i moshës plot 18 vjeç e lart)

– Nuk ka humbje ose kufizim të zotësisë së aktit civil (persona nga 15 vjeç deri në nën 18 vjeç)

– Nga 20 maj 2019 deri më 31 gusht 2019: 15% kthim parash, deri në 3 milionë VND

– Kthim parash i pakufizuar 1.5% për të gjitha shpenzimet e brendshme dhe të jashtme

Tarifat dhe normat e interesit të kartës së kreditit të Vietcombank Cashplus Platinum American Express

3. Si të hapni një kartë krediti për kthimin e parave të gatshme (kartë krediti me kthim parash)

3.1. Procedura për hapjen e një karte krediti për kthimin e parave

Për të hapur një kartë krediti me kthim parash, mund të zgjidhni mënyrën e mëposhtme të përshtatshme për t’u regjistruar ose regjistruar në internet:

Përpara se të regjistroheni, duhet të përgatisni dokumentet e mëposhtme (në çdo kategori nevojitet vetëm 1 lloj dokumenti):

Dëshmi e informacionit personal

 • Karte identiteti
 • Pasaporta
 • Dëshmi ushtarake

Dëshmia e informacionit të vendbanimit

 • Libri i regjistrimit
 • Liçensë

Dëshmia e vendbanimit aktual

 • Libri i regjistrimit të qëndrimit të përkohshëm afatgjatë
 • Njoftim/ Faturë shërbimi/ Pasqyrë e kartës së kreditit/ Pasqyrë pagash

Dëshmi e punës

 • Kontrata e punës
 • Vendim për rritje/emërim pagash
 • Certifikata e regjistrimit të biznesit

Demonstroni financiare

 • Pasqyra e llogarisë së pagës
 • Fletëpagesa / deklarata e pagës / konfirmimi i pagës (e aplikueshme për klientët që punojnë në agjencitë shtetërore)
 • Polica e sigurimit dhe faturë/faturë
 • Imazhi i kartës dhe pasqyra e kartës së kreditit të një banke tjetër (e zbatueshme për klientët me më pak se 3 karta krediti të bankave të tjera)
 • Dokumentet e pronësisë së makinës

3.2. Udhëzime se si të hapni një kartë krediti për kthimin e parave

Për mënyrën tradicionale të hapjes së një karte, ndiqni këto tre hapa:

 • Përgatitni profilin
 • Plotësoni formularin e regjistrimit siç udhëzohet në bankë
 • Pas 10-15 ditësh në bankë për të marrë kartën

hapni kartën e kreditit të kthimit të parave në internet

Hapni një kartë krediti për kthimin e parave në vetëm 20 minuta, merrni atë në shtëpi

Me mënyrën se si të aplikoni për një kartë krediti për kthim parash në internet, thjesht duhet të uleni në shtëpi ose kudo me një pajisje celulare/kompjuter të lidhur në internet dhe të ndiqni këto 5 hapa të thjeshtë:

 • Vizitoni faqen e internetit të VPBank: cards.vpbank.com.vn
 • Zgjidhni “Hap kartën tani” dhe plotësoni informacionin
 • Zgjidhni kartën e kreditit VPBank StepUp ose VPLady dhe plotësoni informacionin që mungon
 • Ngarko profilin
 • Pas 10-15 ditësh merrni kartën në shtëpi falas

Me përfitimet dhe veçoritë e jashtëzakonshme të një karte krediti për kthimin e parave, ju mund të blini dhe konsumoni për t’iu shërbyer lehtësisht nevojave dhe dëshirave tuaja. Përdorni kartë krediti për kthimin e parave VPBank është mënyra e zgjuar për të shpenzuar dhe kursyer.

Hy vọng răng bài viết 2023 1. Thẻ tín dụng hoàn tiền (Cashback) là gì? của Chaolong TV kênh trực tiếp bóng đá miễn phí tốc độ cao tốt nhất hiện nay có thể giúp ích cho bạn. Chúc bạn một ngày vui vẻ !

Related Posts

Bảo vệ, giữ gìn sự trong sáng tiếng Việt nhìn từ góc độ pháp lý …

Trong đường lối lãnh đạo đất nước, Đảng ta luôn coi trọng ngôn ngữ, gắn ngôn ngữ với lợi ích của quốc gia, quyền lợi dân tộc,…

Thông tư 10/2023/TT-BNV hướng dẫn thực hiện…

Toàn văn Thông tư 10/2023/TT-BNV ngày 26/6/2023 của Bộ Nội vụ hướng dẫn thực hiện mức lương cơ sở đối với các đối tượng hưởng lương, phụ…

7 quy tắc trong gia đình cha mẹ nên áp dụng để nuôi dạy con- KỸ NĂNG CẦN BIẾT

Đặt ra những quy tắc rõ ràng trong gia đình không chỉ cho phép trẻ lớn lên trong một môi trường lành mạnh mà còn giúp trẻ…

Từ 1/7, lương giáo viên tăng hơn 20%, bậc cao nhất 12 triệu đồng – KỸ NĂNG CẦN BIẾT

Sau khi tăng lương cơ sở, giáo viên tiểu học, trung học cơ sở, trung học phổ thông hạng 8 có hệ số lương cao nhất là…

Trường phái ngoại giao ‘phù hợp …

Trường phái “ngoại giao tre trúc” của Việt Nam phù hợp với mọi thời đại – đây là ý kiến ​​của phóng viên lão thành Khamvisan Keosouphan…

DẪN CHƯƠNG TRÌNH HỘI THI HÙNG BIỆN CẤP TRƯỜNG

Chờ đợi là một nghệ thuật. Mỗi chương trình sẽ có những đặc điểm và sắc thái riêng. Và đôi khi nó khiến chúng ta bối rối…

Trả lời

Email của bạn sẽ không được hiển thị công khai. Các trường bắt buộc được đánh dấu *