2023 Sàn Huobi là gì? Đánh giá và Hướng dẫn đăng ký sàn Huobi chi tiết nhất

Rate this postPostimi lexon:
430

Çfarë është Huobi? Ka shumë shkëmbime elektronike në botë, por jo të gjitha janë të sigurta dhe cilësore. Le të shkojmë me Dinhnghia.vn për të mësuar më shumë rreth shkëmbimit të Huobi në artikullin vijues:

1. Çfarë është Huobi?

Huobi është një shkëmbim kryesor kinez i kriptomonedhave i themeluar nga Leon Li në 2013. Selia e Huobi ndodhet në Pekin, që i nënshtrohet rregullores së qeverisë. Fillimisht, Huobi u fokusua vetëm në tregun vendas të kriptomonedhave. Vetëm vitet e fundit organizata iu drejtua tregut global. Aktualisht, Huobi ka hyrë zyrtarisht në 3 shkëmbimet kryesore elektronike kryesore në Azinë Juglindore, si dhe në botë.

Çdo ditë, vëllimi i tregtimit të Huobi arrin në më shumë se 200,000 BTC. Pothuajse çdo Altcoin është i këmbyeshëm përmes këtij shkëmbimi. Huobi zotëron qindra çifte monedhash të ndryshme dhe të pasura. Prandaj, investitorët do të kenë shumë mundësi për të zgjedhur monedhën e duhur.

Çfarë është Huobi?
Çfarë është Huobi?

Shkëmbimi zyrtar i monedhës virtuale të Huobi është Huobi Global ose Huobi Pro (produkt në ekosistemin Huobi Group). Kjo organizatë përdor emrin e domenit huobi.com. Siç vërehet nga Coinmarketcap, Huobi është shkëmbimi i dytë më i madh në botë pas Binance.

2. Karakteristikat e shkëmbimit të Huobi?

Shkëmbimi Huobi ka karakteristikat kryesore të mëposhtme:

Transaksioni:

 • Huobi ofron llojet e mëposhtme të porosive: Porosi në treg, Rendi i limitit, Urdhri Stop Limit.
 • Për më tepër, shkëmbimi Huobi gjithashtu ka Tregtim Marzhi me levë deri në 5x, norma e interesit në 24 orë është 0.1%
 • Kati Huobi ka gjithashtu funksionin Flash Trade, i cili kombinon librin e porosive, treguesin e grafikut, grafikun e tregut. Huo lejon tregtimin me korniza kohore reale, veçanërisht në kohë paqëndrueshmërie të lartë.

Lehtë për t’u përdorur:

 • Ndërfaqe miqësore për përdoruesit, e lehtë për t’u përdorur
 • Përdorni dy gjuhë: anglisht dhe kinezisht
 • Shpejtësia e shpejtë e aksesit
 • Platforma celulare: mbështet iOS, Android

Siguria:

 • Huobi Exchange i është nënshtruar shumë kontrolleve rigoroze të palëve të treta.
 • Ekziston një numër jashtëzakonisht i madh i komuniteteve, si dhe shumë vëllim ditor tregtar.
 • Ofron vërtetim me 2 faktorë (2FA).
 • Aktivizimi i llogarisë me SMS dhe njoftim me email. Përdorni enkriptimin PGP për email.
 • Më shumë se 98% e aseteve të përdoruesve ruhen në depo të ftohta.
 • Kuletat monitorohen 24/7 për mbështetje të menjëhershme kur ndodh diçka e pazakontë.

3. Rishikimi i shkëmbimit Huobi

3.1. Tarifat për Huobi

Shkëmbimi Huobi pa tarifa depozitash. Tarifa e tërheqjes do të varet nga lloji i monedhës.

Huobi tarifon 0.2% për transaksion. Përdoruesit mund të ulin tarifat e transaksionit duke përdorur USDT për të blerë Point Cards. Karta me pikë më e ulët mund të zvogëlojë një tarifë transaksioni shtesë prej 10%.

Për transaksionet në USD

Tarifa e transaksionit: 0.1%/shuma totale e transaksionit

Vëllimi i tregtimit për 30 ditë, tarifat llogariten si më poshtë:

 • Nën 50 BTC: 0.2%
 • Mbi 50 BTC: 0.18%
 • Mbi 200 BTC: 0,16%
 • Mbi 600 BTC: 0.14%
 • Mbi 1500 BTC: 0,12%
 • Mbi 5000 BTC: 0.1%
 • Mbi 10,000 BTC: 0.08%
Tham Khảo Thêm:  Hướng dẫn cách đánh số trang từ trang trong word

Depozita në USD, tarifa do të llogaritet si më poshtë:

 • Transferimi ndërkombëtar: 1% / depozitë totale (deri në 150 mijë USD)
 • OKPAY: 1.5% / depozitë totale

Tërheqja në USD, tarifat llogariten si më poshtë:

 • Transferta ndërkombëtare: 1% e shumës totale (minimumi 33 USD)
 • OKPAY: 0.5% / shuma totale e tërheqjes
Tarifat e tregtimit në Huobi
Tarifat e tregtimit në Huobi

Për tregtimin CNY (RMB)

Tarifa e transaksionit: 0.2%/transaksion total

Do të jetë falas për të depozituar me CNY dhe tarifa e tërheqjes në CNY do të llogaritet si më poshtë:

 • VIP 0 (0 pikë): 0.5%
 • VIP 1 (10 mijë pikë): 0.45%
 • VIP 2 (100 mijë pikë): 0.4%
 • VIP 3 (300 mijë pikë): 0.38%
 • VIP 4 (500 mijë pikë): 0.35%
 • VIP 5 (1 milion pikë): 0.3%
 • VIP 6 (Shërbimi i Pagesës): 0.3%

Për monedhat dixhitale, tarifa do të llogaritet përkatësisht si 0.0001 BTC dhe 0.001 LTC

3.2. Avantazhet e shkëmbimit Huobi

Disa avantazhe të Shkëmbim Huobi:

 • Bursa Huobi aktualisht ka 438 çifte tregtare. Njerëzit mund të gjejnë që shumica e Altcoin-ve duan të tregtojnë këtu.
 • Huobi ka mbështetje për gjuhën vietnameze. Ndërfaqja vietnameze e dyshemesë është intuitive dhe e lehtë për t’u përdorur. Për më tepër, komuniteti Vietnamez Huobi është i madh, shumë probleme të përdoruesve mund të zgjidhen.
 • Shkëmbimi Huobi ka shumë lloje tregtimi, duke përfshirë tregtimin e marzhit, OTC dhe blerjen e argumenteve IEO në platformat Huobi Prime dhe Huobi Prime Lite.
 • Përdoruesit mund të blejnë shenja IEO në platformat Huobi Prime dhe Huobi Prime Lite.
 • Monedha e këmbimit Huobi Token (HT) është shumë e dobishme në ekosistemin Huobi.
 • Platforma Huobi nuk është hakuar kurrë. Kjo është një arritje mjaft e madhe në komunitetin e kriptove.

3.3. Disavantazhet e Huobi

Huobi tarifat 0.2%/transaksion – tarifa është mjaft e lartë në krahasim me bazën e përbashkët të shkëmbimeve të sotme.

Huobi ka shumë domene me shumë produkte të ndryshme. Përveç hbg.com, që është shkëmbimi Huobi Global, Huobi ka edhe domene të tjera si huobi.com, huobigroup.com, huobi.co.kr, etj. Shumë përdorues të rinj do të ndihen të hutuar me “matricën” e domenit domenet. Kjo.

4. Udhëzime për regjistrimin e një llogarie në Huobi

Udhëzime për regjistrimin, verifikimin e KYC Huobi dhe përdorimin e tregtimit në bursë

4.1. Si të regjistroheni dhe verifikoni një llogari Huobi

Hapi 1: Vizitoni faqen e internetit të Huobi duke ndjekur lidhjen: https://www.huobi.com/en-vi/register/

Në faqen kryesore të Huobi, mund të ndryshoni gjuhën për funksionim të lehtë: Zgjidhni anglisht => Vietnamisht.

Udhëzime për regjistrimin e një llogarie në Huobi
Udhëzime për regjistrimin e një llogarie në Huobi

Hapi 2: Kliko Regjistrohu për t’u regjistruar për një llogari Huobi. Ka 2 mënyra për të regjistruar një llogari:

Metoda 1: Regjistrohu me numrin e telefonit

Ju duhet të jepni informacion të plotë duke përfshirë:

 • Kombësia (Informacioni i kombësisë nuk mund të modifikohet pas regjistrimit): Zgjidhni Vietnam.
 • Numri i telefonit.
 • Fjalëkalimi dhe konfirmoni përsëri fjalëkalimin.
 • Futni kodin e ri.
 • Shënoni kutinë “Kam lexuar dhe pajtohem me marrëveshjen e përdoruesit”.
 • Zgjidhni Regjistrohu dhe rrëshqitni shiritin horizontal për të konfirmuar llogarinë.
 • Futni kodin e konfirmimit të dërguar me telefon dhe keni mbaruar.

Metoda 2: Regjistrohu me email

Ngjashëm me mënyrën e regjistrimit me telefon, duhet gjithashtu të plotësoni informacionin e mëposhtëm:

 • Kombësia: Zgjidhni Vietnamin.
 • Email.
 • Fjalëkalimi dhe konfirmoni përsëri fjalëkalimin.
 • Futni kodin e ri.
 • Shënoni kutinë “Kam lexuar dhe pajtohem me Marrëveshjen e Përdoruesit”.
 • Zgjidhni Regjistrohu dhe konfirmoni llogarinë duke rrëshqitur shiritin horizontal.
 • Futni kodin e konfirmimit të dërguar në adresën tuaj të emailit dhe keni mbaruar.

Shënim: Nëse nuk ka postë në kutinë hyrëse, mund të kontrolloni në dosjen e postës së padëshiruar.

Tham Khảo Thêm:  2023 Trí Huệ là gì – Làm thế nào để có thể đắc được Trí Huệ?

Fjalëkalimi juaj duhet të ketë të paktën 12 karaktere, ku përfshihen: numra, shkronja të vogla, shkronja të mëdha, karaktere speciale etj. Për më tepër, sepse kombësia nuk mund të ndryshohet pas regjistrimit, është mirë. duhet të shkruani saktësisht sipas CMT ose pasaportës .

4.2. Si të verifikoni KYC (identitetin personal) në Huobi

Krahasuar me shkëmbimet e tjera, procesi i verifikimit të identitetit në Huobi është më i thjeshtë.

Hapi 1: Zgjidhni shigjetën në këndin e djathtë => Verifikoni identitetin.

Hapi 2: Plotësoni informacionin duke përfshirë:

 • Kombësia: Zgjidhni Vietnamin.
 • Numri i identitetit, patentë shoferi ose pasaportë.
 • Emri dhe mbiemri (i panënshkruar).
 • Ngarko një foto të ballinës së kartës së identitetit, patentës së shoferit ose pasaportës. (duke përdorur prova nuk mund të përdorni patentë shoferi, norma e lartë e miratimit).

Hapi 3: Nëse kompjuteri juaj nuk ka një aparat fotografik, mund të përdorni telefonin tuaj për të skanuar kodin Qr dhe më pas të bëni një foto të kartës së identitetit, patentës së shoferit ose pasaportës. Ju gjithashtu duhet të bëni një foto të vetes në një negativ (sistemi kalon automatikisht në hapa).

Hapi 4: Pas 1-2 orësh, do të merrni një mesazh verifikimi KYC të dërguar nga sistemi Huobi. (Nëse përdorimi i kartës së identitetit nuk funksionon, mund të përdorni patentën e shoferit për të provuar përsëri).

5. Udhëzime për tregtimin në Huobi

5.1. Si të tregtoni në Huobi

Hapi 1: Zgjidhni Spot Trading => Exchange.

Ekrani i shfaqjes:

 • Ana e majtë e ekranit: Tregon çiftet e tregtimit duke përfshirë tregjet: USDT, HUSD, BTC, ETH, HT, ALTS.
 • Qendra e ekranit: Grafiku dhe ku të vendosni porositë e tregtimit.
 • Ana e djathtë e ekranit: Tregon çmimin e shitjes (Gjysma e sipërme e numrit është e kuqe) dhe çmimi i blerjes (Gjysma e poshtme e numrit është blu).
Udhëzime për tregtimin në Huobi
Udhëzime për tregtimin në Huobi

Hapi 2: Kërkoni për transaksionin për të blerë/shitur, shkruani çmimin dhe numrin e monedhave në kutinë e porosisë.

Hapi 3: Zgjidhni Bli në BTC ose Shitet në BTC për të hapur një porosi.

 • Përveç kësaj, platforma Huobi gjithashtu mbështet një sërë porosish si: Limt, Market, Stop-Limit, Buy, Sell, Trigger.

5.2. Si të depozitoni monedha në Huobi

 • Për të depozituar monedha në shkëmbimin Huobi, ju zgjidhni “Aktivet” dhe “Depozitoni dhe vendosni para në portofol”.
 • Më pas, futni kodin token në kutinë e kërkimit, më pas zgjidhni “Depozitim” për të dërguar monedhën në portofolin e këmbimit.
 • Kati Huobi do të shfaqë adresën e portofolit, ju vetëm duhet të dërgoni monedha në atë adresë.

5.3. Si të tërhiqni monedha nga Huobi

Tërheqja e parave nga dyshemeja gjithashtu ka të njëjtin funksion si depozitimi. Por në vend që të zgjidhni “Depozitë”, ju klikoni “Tërheq”. Më pas, futni adresën e portofolit tuaj dhe sasinë e monedhave që dëshironi të tërhiqni dhe klikoni “Tërheq”.

6. Urdhëroni të dini kur tregtoni në Huobi

Renditja e kufirit – Renditja kufitare: Renditja e kufirit i lejon përdoruesit të vendosin manualisht çmimin e blerjes/shitjes që dëshirojnë. Urdhri limit do të ekzekutohet vetëm kur çmimi i tregut të arrijë çmimin limit të përcaktuar më parë.

Urdhri i tregut – Urdhri i tregut: Ju lejon të blini shpejt një aktiv në momentin e vendosjes së një porosie. Zakonisht tregtimet me porositë e tregut do të ekzekutohen menjëherë dhe do të bëhen gjithmonë prioriteti kryesor në të gjitha porositë në pritje.

Kufiri i ndalimit – Renditja e kufirit të ndalimit: Kjo porosi do të ketë 2 çmime: Çmimi Stop dhe Çmimi Limit. Kur çmimi të ketë arritur çmimin e ndalimit, porosia kufi do të shtyhet menjëherë në librin e porosive dhe do të presë për ekzekutimin e porosisë.

Tham Khảo Thêm:  Cần bổ sung quy định để khuyến ...

Stop Market – Urdhri Stop Market: Ky porosi do të ketë gjithashtu 2 çmime: Çmimi Stop (Stop) dhe Çmimi i Tregut (Tregu). Kur çmimi të arrijë çmimin e ndalimit, urdhri i tregut do të aktivizohet dhe ekzekutohet menjëherë.

Porositë e aktivizimit: Ju lejon të bëni porosi me çmime dhe vëllime të paracaktuara pa bllokuar asetet tuaja përkatëse. Mund të vendosni si porosi limit ashtu edhe porosi tregu, kur çmimi arrin çmimin më të fundit, porosia e re e aktivizimit do të vendosë automatikisht një porosi tregtare sipas cilësimeve tuaja.

7. Disa pyetje të bëra shpesh rreth Huobit

Çfarë është HT Token?

 • Token HT është monedha zyrtare e Huobi e lëshuar në vitin 2018. Çfarë monedhë krijon Huobi për të ulur tarifat e transaksionit, për të mbështetur përdoruesit për të marrë pjesë në ngjarjet ekskluzive të organizatës.

Disa përfitime të HT Token:

 • Ulni kostot e transaksionit deri në 50% dhe jepni përdoruesve anëtarësim VIP.
 • Blerësit e HT lejohen të votojnë për listën e argumenteve në HADAX.
 • Aftësia për të siguruar likuiditet. Ato blihen nga Huobi çdo tremujor për t’u përfshirë në fondin e mbrojtjes së investitorëve Huobi.

A është shkëmbimi Huobi një mashtrim?

 • Deri më tani, Huobi njihet ende si një shkëmbim me reputacion dhe i sigurt. Përveç kësaj, kjo organizatë asnjëherë nuk është përfshirë në ndonjë thashethem mashtrimi dhe nuk ka hasur në asnjë kritikë nga investitorët.
 • Më parë, u raportua se Huobi u hakerua nga hakerat dhe vodhi 12,000 BTC. Megjithatë, ky informacion ende nuk është verifikuar.
 • A është e mundur të përdoret Huobi në një telefon?
 • Duke u afruar me tendencat moderne, Huobi ka lançuar aplikacione në pajisjet celulare përveç kompjuterit. Prandaj, ju jeni të lirë të zgjidhni mënyrën më të përshtatshme për të investuar në Huobi.

A është i ndaluar Huobi në Vietnam?

 • Vietnami është një nga vendet që nuk ndalon investimet në kriptomonedha. Pra, mos ngurroni të tregtoni në Huobi!

Si të trajtoni humbjen e 2FA

 • Kur humbisni 2FA në Huobi, mund të përdorni çelësin 16-shifror për të rigjeneruar një kod të ri.
 • Në rast se nuk e keni çelësin, kontaktoni shpejt mbështetjen online për të kërkuar një zgjidhje.
 • Mund të na kontaktoni drejtpërdrejt përmes kutisë së bisedës ose të bashkoheni në grupin e komunitetit të Huobi dhe të kërkoni nga administratori mbështetje: t.me/huobiglobalofficial

Cili është kufiri i tërheqjes së Huobi?

 • Rimbushje: Mund të kesh sa të duash dhe nuk ka absolutisht asnjë tarifë për të rimbushur.
 • Tërheqja: Kur tërhiqeni, mund të humbni një tarifë në varësi të secilës monedhë dhe kohës së tregut.

Kufiri maksimal i tërheqjes pa KYC i disa monedhave tipike është si më poshtë:

 • BTC: 0.1 BTC
 • ETH: 2,5 ETH
 • USDT: 1500 miliardë USDT
 • LTC: 5 LTC
 • BCH: 0,6 BCH

Për të rritur kufirin e transaksionit, duhet të përfundoni verifikimin e identitetit dhe procedurat e vërtetimit me dy faktorë.

Këtu janë të gjitha informacionet rreth Çfarë është Huobi? Rishikimi dhe udhëzuesi më i detajuar për t’u regjistruar për dyshemenë Huobi që Dinhnghia.vn ka sintetizuar. Uroj që të keni njohuri më të dobishme për të investuar me sukses.

Ju lutemi na ndiqni dhe na pëlqeni:Hy vọng răng bài viết 2023 Sàn Huobi là gì? Đánh giá và Hướng dẫn đăng ký sàn Huobi chi tiết nhất của Chaolong TV kênh trực tiếp bóng đá miễn phí tốc độ cao tốt nhất hiện nay có thể giúp ích cho bạn. Chúc bạn một ngày vui vẻ !

Related Posts

Bảo vệ, giữ gìn sự trong sáng tiếng Việt nhìn từ góc độ pháp lý …

Trong đường lối lãnh đạo đất nước, Đảng ta luôn coi trọng ngôn ngữ, gắn ngôn ngữ với lợi ích của quốc gia, quyền lợi dân tộc,…

Thông tư 10/2023/TT-BNV hướng dẫn thực hiện…

Toàn văn Thông tư 10/2023/TT-BNV ngày 26/6/2023 của Bộ Nội vụ hướng dẫn thực hiện mức lương cơ sở đối với các đối tượng hưởng lương, phụ…

7 quy tắc trong gia đình cha mẹ nên áp dụng để nuôi dạy con- KỸ NĂNG CẦN BIẾT

Đặt ra những quy tắc rõ ràng trong gia đình không chỉ cho phép trẻ lớn lên trong một môi trường lành mạnh mà còn giúp trẻ…

Từ 1/7, lương giáo viên tăng hơn 20%, bậc cao nhất 12 triệu đồng – KỸ NĂNG CẦN BIẾT

Sau khi tăng lương cơ sở, giáo viên tiểu học, trung học cơ sở, trung học phổ thông hạng 8 có hệ số lương cao nhất là…

Trường phái ngoại giao ‘phù hợp …

Trường phái “ngoại giao tre trúc” của Việt Nam phù hợp với mọi thời đại – đây là ý kiến ​​của phóng viên lão thành Khamvisan Keosouphan…

DẪN CHƯƠNG TRÌNH HỘI THI HÙNG BIỆN CẤP TRƯỜNG

Chờ đợi là một nghệ thuật. Mỗi chương trình sẽ có những đặc điểm và sắc thái riêng. Và đôi khi nó khiến chúng ta bối rối…

Trả lời

Email của bạn sẽ không được hiển thị công khai. Các trường bắt buộc được đánh dấu *