2023 Sàn SKBit Lừa Đảo Không? ⚡️ Lưu Ý Tham Gia Cho Người Mới Bắt Đầu

Rate this post

Shumë shkëmbime binare kanë bërë përmirësime në tregtimin, teknologjinë dhe metodat e tregtimit për t’u dhënë përdoruesve një përvojë të re, tregti më të qëndrueshme dhe më të lehtë, siç është shkëmbimi SKBit. Por disa njerëz ende kanë pyetje në lidhje me shkëmbimin SKBit si Mashtrim i shkëmbimit SKBit? Nëse po pyesni edhe ju të njëjtën pyetje, atëherë shikoni këtë artikull menjëherë.

Çfarë është SKBit?

dir=”ltr”>

SKBit është një nga ndërmjetësit e besuar të opsioneve binare të disponueshme sot. Platforma është projektuar me një ndërfaqe intuitive që është e lehtë për t’u përdorur nëse jeni fillestar apo tregtar profesionist.

Mënyra se si funksionon shkëmbimi është shumë e thjeshtë, por lojtarët duhet të kenë një kuptim të caktuar të tregut të kriptomonedhave për të gjykuar ngritjen dhe rënien e çiftit të monedhës BTC/USDT. Çdo sesion tregtimi zgjat deri në 1 minutë, me 30 sekonda për të bërë porosi dhe 30 sekonda për të pritur rezultatet.

 • Nëse parashikimi është i saktë: ju keni një shans për të bërë një fitim prej 195% në krahasim me kapitalin fillestar (duke përfshirë 100% kapital + 95% interes).
 • Nëse parashikimi është i gabuar: humbni shumën e bastit.

Çfarë është SKBit? Mënyra më efektive për të fituar para në SKBit

Pikat kryesore të SKBit

dir=”ltr”>

 • Ndërfaqe tërheqëse, e lehtë për t’u përdorur: Dyshemeja ka një dizajn mbresëlënës dhe intuitiv me grafikët dhe raportet e shandanëve të lehtë për t’u parë, duke i ndihmuar lojtarët të kuptojnë rregullat e lojës pa shpenzuar shumë kohë.
 • Transaksion i lehtë: SKBit ka një mekanizëm të thjeshtë operimi, duke i lejuar investitorët të tregtojnë lehtësisht pa pasur nevojë të kenë një kuptim të thellë të tregut financiar.
 • Fitimet e larta: Çdo tregti fituese do të merrni një fitim deri në 95% të bastit tuaj. Rezultatet e tregtimit do të shfaqen në 30 sekonda, shumë shpejt.
 • Siguri e lartë: Ju mund të jeni të sigurt se shkëmbimi do të kujdeset mirë për asetet tuaja falë aplikimit të teknologjisë moderne të blockchain.
 • Politika tërheqëse e komisionit: Kjo është një formë e të ardhurave pasive e favorizuar nga investitorët e dyshemesë.

Çfarë është Skbit?

A është SKBit një mashtrim?

dir=”ltr”>

Aktualisht, ka shumë ndërmjetës BO në tregun e tregtimit të kriptomonedhave dhe kur bashkoheni me këta ndërmjetës të opsioneve binare, ju jeni vetëm përgjegjës për vendimet tuaja të investimit me ta. .

Nëse ka një problem të tillë si humbja ose mashtrimi, ligji nuk do t’ju mbrojë ose zgjidhë atë për ju, kështu që shumë njerëz shqetësohen dhe pyesin nëse SKBit është i besueshëm? A shkëmben SKBit fonde nga pjesëmarrësit e mashtrimit?

Kur bashkoheni, mund të keni besim të plotë në reputacionin dhe besueshmërinë e shkëmbimit. SKBit është një bursë e gjeneratës së re në tregun e kriptomonedhave, që funksionon bazuar në aplikimin e teknologjive më moderne, kështu që siguron që të gjitha transaksionet dhe të dhënat të jenë transparente dhe të qarta, pothuajse të pamundura.

Tham Khảo Thêm:  Từ nghèo cháy nóp đến nghèo kiết xác

A duhet të tregtoj në shkëmbimin SKBit?

Deri më tani, ne nuk kemi marrë asnjë informacion ose reagim nga klientët në lidhje me mashtrimin ose përvetësimin e parave të përdoruesve nga SKBit.

Platforma ka likuiditet shumë të lartë, depozitimi dhe tërheqja e parave në bursë është shumë e thjeshtë dhe klientët mund ta kryejnë atë shpejt në çdo kohë, dhe cikli zgjat vetëm 30 sekonda. Përveç kësaj, SKBit aplikon gjithashtu teknologji sigurie me shumë shtresa që është shumë e sigurt, të gjitha asetet e klientit janë të garantuara të jenë absolutisht të sigurta nga të gjitha sulmet e hakerëve, kështu që ju mund të jeni të sigurt.

Shuma për t’u bashkuar në bursë është shumë e vogël dhe dhjetëra dollarë mund të marrin pjesë në përvojën dhe të investojnë në SKBit. Hyrësit e rinj mund të njihen me platformën përmes një investimi të vogël dhe ndërsa fitoni përvojë dhe besim në platformë, gradualisht mund të investoni më shumë para për të fituar më shumë fitime. .

Grafiku i tregtimit në bursën SKBit përmbledh rezultatet e 3 shkëmbimeve më të mëdha të kriptomonedhave në botë, Binance, Huobi dhe OKEX sot dhe përditësohet vazhdimisht për të siguruar saktësi dhe transparencë. Kështu që mund të jeni të sigurt se të dhënat janë të sakta pa u shqetësuar për rregullimin e rezultateve.

SKBit është një nga shkëmbimet BO me numrin më të madh të përdoruesve sot, shkëmbimi po rritet me shpejtësi dhe komuniteti është jashtëzakonisht i madh, SKBit po planifikon të vazhdojë të zgjerojë dhe zhvillojë tregun.

E qëndrueshme dhe e qëndrueshme, mundësia e përvetësimit me mashtrim të pasurive të pjesëmarrësve është e pamundur. Ju mund të besoni plotësisht dhe të ndiheni të sigurt duke investuar në këtë platformë.

Në veçanti, SKBit Exchange nuk pranon kurrë truste ose nuk mban paratë e investitorëve. Pjesëmarrësit e platformës do të bëjnë transaksione, do të depozitojnë dhe tërheqin fonde dhe do të menaxhojnë fondet e tyre. Kjo i ndihmon klientët të jenë proaktivë në të gjitha aktivitetet në vendndodhje pa u monitoruar, imponuar ose kërkuar nga SKBit.

Mënyrat për të fituar para në SKBit

dir=”ltr”>

 • Bashkohuni me transaksionin: Kështu mund të fitoni para live në treg, nëse jeni të sigurt në njohuritë tuaja, mund të tregtoni vetë ose të bashkoheni me një ekip që do t’i shohë porositë tuaja çdo ditë.
 • Sistemi i zhvillimit: Ftoni të njohurit dhe miqtë tuaj të bashkohen në SKBit dhe të fitoni komisione pasive ditore.
 • Tregtimi i ndërmjetëm OTC: Kjo është një mënyrë për të fituar para përmes arbitrazhit USDT.
 • Investoni në argumentet Alita (ALI) në shkëmbime: Ju mund të tregtoni ose të aksiononi argumentet ALI për fitim

Politika e komisionit të SKBit

dir=”ltr”>

Duke ardhur në SKBit, çdo anëtar mund të bëhet agjent dhe të gëzojë komisione tërheqëse deri në 50 dollarë. Këtu janë 7 nivele me nivele të ndryshme komisioni dhe kushte të vëllimit të tregtimit:

Udhëzime për t’u bashkuar me SKBit

dir=”ltr”>

Regjistrohu për një llogari SKBit

dir=”ltr”>

Hapi 1: Hyni në shkëmbimin SKBit dhe zgjidhni formularin e regjistrimit. Më poshtë do t’ju udhëzoj që të regjistroheni për një llogari SKBit me email.

Hapi 2: Futni informacionin e regjistrimit:

 • Shkruani adresën tuaj të emailit.
 • Futni fjalëkalimin për t’u identifikuar.
 • Futni një pseudonim në shkëmbimin SKBit.
 • Pastaj klikoni Regjistrohu.

Hapi 3: Aktivizoni llogarinë tuaj SKBit duke klikuar lidhjen në email.

 • SKBit njofton dërgimin e emailit të aktivizimit.
 • Kliko “Aktivizo tani” për ta aktivizuar.
Tham Khảo Thêm:  Kỹ thuật – wikipedia tiếng việt

Regjistrohu për një llogari SKBit

Hyni në SKBit

dir=”ltr”>

Vizitoni lidhjen dhe plotësoni të dhënat e hyrjes:

 • Shkruani emailin tuaj për t’u regjistruar për një llogari.
 • Fusni fjalëkalimin tuaj për t’u identifikuar.
 • Pastaj klikoni Sign In.

Pas hyrjes me sukses, do t’ju duhet të aktivizoni vërtetimin me dy faktorë (2FA) dhe verifikimin e identitetit (KYC) për të qenë në gjendje të tërheqni fonde nga llogaria juaj SKBit.

Hyni në SKBit .shkëmbim

Zbatimi i sigurisë 2-shtresore 2FA

dir=”ltr”>

 • Hyni në llogarinë tuaj SKBit, zgjidhni “Profile” dhe klikoni “Security” -> 2FA Code -> Aktivizo 2FA (ON).
 • Zgjidhni një aplikacion vërtetues ose vërtetues google për të skanuar kodin QR dhe për të shtuar kodin tuaj të sigurisë.
 • Shtypni “on” 2FA për të përfunduar.

Verifikimi i identitetit KYC

dir=”ltr”>

 • Hyni në llogarinë tuaj SKBit, klikoni “Profile” -> zgjidhni “Verifiko llogarinë” -> kliko “Verifiko tani”.
 • Plotësoni fushat e informacionit personal për të verifikuar identitetin tuaj. Më pas kliko Zgjidh Tjetër.
 • Për të siguruar saktësinë e identitetit të tyre, kandidatët duhet të ngarkojnë një foto të pjesës së përparme dhe të pasme të CCCD.

Transaksionet në SKBit

dir=”ltr”>

 • Vendosni shumën e bastit.
 • Vazhdoni të parashikoni nëse vlera e USDT do të rritet apo ulet në 30 sekondat e ardhshme.
 • Prisni 30 sekonda për rezultatin e transaksionit.

Udhëzues për të blerë dhe shitur SKBit me reputacion, të thjeshtë dhe të sigurt

dir=”ltr”>

Si të blini SKBit në DoNoiBo.Com

dir=”ltr”>

Hapi 1: Shkoni në shkëmbimin e saktë të DoNoiBo.Com → kërkoni për “SKBit” ose mund të shkoni te lidhja: dhe plotësoni informacionin e saktë:

 • Futni shumën për të blerë (shumën USDT SKBit për të blerë) të paktën 10 USDT.
 • Shkruani emailin tuaj për të marrë informacionin dhe statusin e porosisë.
 • Shuma e pagesës është shuma që duhet të paguani për të transferuar dhe blej SKBit.
 • Adresa e portofolit USDT BEP20 SKBit Kjo është adresa e portofolit që merr USDT, shkruani “Wallet” → “Depozitim” → kopjoni adresën e portofolit USDT BEP20 (shih udhëzimet më poshtë).

Blini SKBit-in më të sigurt dhe më të njohur

Hapi 2: Shikoni informacionin e porosisë dhe pagesës.

 • DoNoiBo.Com do të dërgojë një email dhe do të shfaqë detajet e porosisë për të blerë SKBit, ju do të paguani pasi të kontrolloni informacionin e saktë.
 • Informacioni i saktë i pagesës së transfertës: shuma e marrë USDT, numri i llogarisë, banka, emri dhe përmbajtja e mbajtësit të llogarisë.
 • Pasi të përfundojë pagesa, prisni disa minuta që porosia të shqyrtohet dhe përpunohet, do të merrni USDT në bilanc sipas adresës së portofolit të vendosur në porosi.

Detajet e porosisë për të blerë SKBit

Si të shesësh SKBit

dir=”ltr”>

Hapi 1: Qasja në dysheme. Plotësoni informacionin e listimit për SKBit:

 • Shkruani sasinë që do të shitet.
 • Shkruani emailin për të marrë faturën.
 • Shuma që merrni kur shisni SKBit.
 • Paguani përmes bankës së caktuar, pa pagesë mbi 20 banka.
 • Futni numrin e llogarisë tuaj bankare.
 • Futni emrin e duhur të mbajtësit të llogarisë.
 • Pastaj, klikoni “Shit Tani” për të vazhduar krijimin e porosisë.

Shitet USDT SKBit

Hapi 2: Kontrolloni informacionin e porosisë duke përfshirë: bankën, numrin e llogarisë, mbajtësin e llogarisë…

Kontrolloni porositë e shitjeve SKBit

Hapi 3: Transferoni USDT SKBit sipas informacionit të saktë të komandës së dhënë:

 • Numri i SKBit.
 • Pseudonimi i marrë.
 • Shënime (Memo).

Transferoni SKBit

Pas përfundimit të transferimit SKBit, ju lutemi prisni 1-3 minuta që stafi mbështetës të përpunojë porosinë dhe ju do t’i merrni paratë në llogarinë tuaj bankare.

Shihni gjithashtu: Udhëzues për blej Fibowin prestigj, i thjeshtë

Shënim për fillestarët kur bashkohen në SKBit

dir=”ltr”>

Tham Khảo Thêm:  Tổng hợp bài làm mồi câu cá rô phi tự nhiên hiệu quả nhất

Të sapoardhurit në tregun e monedhës dixhitale SKBit duhet të bëjnë një plan të kujdesshëm investimi. Është e nevojshme të shqyrtohet dhe vlerësohet me kujdes portofoli i investimeve për të shpërndarë siç duhet kapitalin për çdo projekt. Ndarja e parave tuaja në pjesë të ndryshme dhe investimi në portofole të shumta mund t’ju ndihmojë të kufizoni rrezikun tuaj, të shmangni humbjen e parave dhe t’ju ndihmojë të maksimizoni fitimet tuaja.

Kur bashkoheni për herë të parë në shkëmbimin SKBit, nuk duhet të tregtoni me një llogari të drejtpërdrejtë. Platforma SKBit i ofron çdo lojtari të ri një llogari demo të pakufizuar me një bilanc deri në 1000 dollarë, kështu që rekomandohet të përdorni këtë llogari demo për të luajtur dhe përjetuar fillimisht.

Kjo do t’ju ndihmojë të praktikoni, të njiheni me atë që duhet të bëni në SKBit dhe t’ju ndihmojë të kuptoni se si funksionon. Praktika do t’ju ndihmojë të fitoni përvojë dhe të gjeni atë që funksionon për ju përpara se të depozitoni para të vërteta për tregti.

Ngjyra jeshile po mbulon gradualisht bursën vietnameze

Gjithashtu, ndihmon në shmangien e rreziqeve që mund të lindin kur tregu luhatet, duke shmangur shterimin e situatës së llogarisë.

Vezët nuk duhet të futen në të njëjtën shportë dhe nuk duhet të jenë “të gjitha duart” në rrugën e fitimit të parave të shkëmbimeve. SKBit u ofron pjesëmarrësve shumë mënyra të ndryshme për të fituar para, si tregtimi, tregtimi OTC, zhvillimi i sistemit, etj., kështu që ju duhet të diversifikoni format e investimit.

Si fillestar, duhet të përdorni vetëm një sasi të vogël kapitali për të investuar në fillim, vetëm duhet të zbrisni rreth 10% deri në 20% të të ardhurave tuaja mujore, ju mund të filloni karrierën tuaj duke fituar para në dysheme.

Kur blini monedha, duhet të blini në tufa, mos blini shumë menjëherë, kur çmimi i monedhës bie, mund të shfrytëzoni rastin për të blerë më shumë. Ndarja e parave në këste dhe grumbullimi do t’ju ndihmojë të investoni për një afat të gjatë. Mbani mend, kur arrihet një çmim fitimprurës, duhet të shesësh menjëherë për të përfituar, jo të presësh derisa të arrijë kulmin, sepse asnjë monedhë nuk rritet përgjithmonë në çmim.

Ju mund të vizitoni Youtube, Facebook, Google etj për të mësuar më shumë rreth tregut dhe tokenit përpara se të filloni të investoni paratë tuaja. Zgjidhni një bursë me reputacion për të krijuar një llogari dhe për të investuar.

Është normale që tregu i kriptove të rritet ose të bjerë dhe ju duhet të përshtateni me tregun që bie. Në çdo rast, duhet të qëndroni të qetë dhe të kontrolloni gjithmonë psikologjinë tuaj kur investoni, që të mos merrni vendime të nxituara që ju bëjnë të humbni shumë mundësi.

Shpresoj se ky artikull ju ka ndihmuar të merrni përgjigjen e pyetjes A është SKBit një mashtrim? dhe merrni parasysh, merrni vendimin më të mirë kur merrni pjesë në tregtimin në këtë shkëmbim SKbit.

Hy vọng răng bài viết 2023 Sàn SKBit Lừa Đảo Không? ⚡️ Lưu Ý Tham Gia Cho Người Mới Bắt Đầu của Chaolong TV kênh trực tiếp bóng đá miễn phí tốc độ cao tốt nhất hiện nay có thể giúp ích cho bạn. Chúc bạn một ngày vui vẻ !

Related Posts

Bảo vệ, giữ gìn sự trong sáng tiếng Việt nhìn từ góc độ pháp lý …

Trong đường lối lãnh đạo đất nước, Đảng ta luôn coi trọng ngôn ngữ, gắn ngôn ngữ với lợi ích của quốc gia, quyền lợi dân tộc,…

Thông tư 10/2023/TT-BNV hướng dẫn thực hiện…

Toàn văn Thông tư 10/2023/TT-BNV ngày 26/6/2023 của Bộ Nội vụ hướng dẫn thực hiện mức lương cơ sở đối với các đối tượng hưởng lương, phụ…

7 quy tắc trong gia đình cha mẹ nên áp dụng để nuôi dạy con- KỸ NĂNG CẦN BIẾT

Đặt ra những quy tắc rõ ràng trong gia đình không chỉ cho phép trẻ lớn lên trong một môi trường lành mạnh mà còn giúp trẻ…

Từ 1/7, lương giáo viên tăng hơn 20%, bậc cao nhất 12 triệu đồng – KỸ NĂNG CẦN BIẾT

Sau khi tăng lương cơ sở, giáo viên tiểu học, trung học cơ sở, trung học phổ thông hạng 8 có hệ số lương cao nhất là…

Trường phái ngoại giao ‘phù hợp …

Trường phái “ngoại giao tre trúc” của Việt Nam phù hợp với mọi thời đại – đây là ý kiến ​​của phóng viên lão thành Khamvisan Keosouphan…

DẪN CHƯƠNG TRÌNH HỘI THI HÙNG BIỆN CẤP TRƯỜNG

Chờ đợi là một nghệ thuật. Mỗi chương trình sẽ có những đặc điểm và sắc thái riêng. Và đôi khi nó khiến chúng ta bối rối…

Trả lời

Email của bạn sẽ không được hiển thị công khai. Các trường bắt buộc được đánh dấu *