2023 Top +10 Đơn Vị In Bao Bì Hà Nội Chuyên Nghiệp & Giá Rẻ Nhất

Rate this post

Paketimi është përshtypja jonë e parë për një produkt kur vendosim të blejmë. Një dizajn mbresëlënës dhe unik paketimi do të nxjerrë në pah produktet e kompanisë. Pra njësia Printimi i paketimit në Hanoi i favorizuar nga bizneset për cilësinë dhe shumëllojshmërinë e dizajneve. Nëse jeni ende duke luftuar për të gjetur një njësi printimi të bukur dhe me reputacion të paketimit, ju lutemi referojuni këtij artikulli menjëherë.

Sintetizoni 10+ njësi të printimit të paketimit Hanoi me cilësinë dhe qartësinë më të mirë

dir=”ltr”>

Paketimi QT

dir=”ltr”>

Paketimi QT është një nga fabrikat më të mëdha të printimit të paketimit të letrës në Hanoi. Me një eksperiencë shumëvjeçare në fushën e paketimit të produkteve, si dhe një sistem makinerish moderne dhe të kompletuara, një sistem burimesh njerëzore shumë të specializuara.

Paketimi QT u ofron klientëve gjithmonë produkte cilësore me çmimin më të mirë. QT Packaging është një partner paketimi për shumë biznese dhe kooperativa në Hanoi dhe provincat fqinje. Këto mund të përmenden si: Hanoi Foods, BIDV, Phi Dien – Kooperativa Bac Giang, Tan Thinh – Son La kooperative, Vinaco, Pizza Hurt, Isocert, …

Me moton Beautiful – Standard – Fast, QT Packaging është një njësi që përpiqet gjithmonë të bëjë produkte të printuara ambalazhesh tërheqëse dhe të jashtëzakonshme, në mënyrë që të ngrejë vlerën e produkteve brenda në nivelin më të lartë, duke sjellë produktet më të mira. më të kënaqur dhe të kënaqur për ju.

Informacioni i Kontaktit:

 • Adresa: BX4, zona e zhvendosjes BL, korsia 280 Nguyen Xien, Thanh Xuan, Hanoi
 • Linja telefonike: 08.9817.9817 – 093.666.3874
 • Email: [email protected]
 • Faqja e internetit: https://baobiqt.com/

Plehra e Vietnamit

dir=”ltr”>

Kompania aksionare Viet Dung Printing është e specializuar në shërbimet prestigjioze të printimit të paketimeve në Hanoi. Duke vendosur kriteret e cilësisë së pari, klientët mund të zgjedhin nga një shumëllojshmëri materialesh letre deri te dizajnet dhe stilet e printimit për të prodhuar produktin më të kënaqshëm.

Nëse nuk jeni të kënaqur me shabllonin ekzistues të kompanisë, mund të përdorni kreativitetin tuaj me ekipin e dizajnit për të krijuar produktin tuaj të personalizuar. Gjithashtu kompania pranon edhe printimin e faturave, printimin e zarfeve, printimin e kartonave…

Stafi këtu ka njohuri profesionale dhe përvojë shumëvjeçare, duke përdorur gjithmonë qëndrimin më pozitiv për të përfituar klientët.

Për më tepër, In Viet Dung përdor pajisje moderne dhe makina të klasit të lartë për t’u siguruar që të merrni produkte cilësore me çmimin më të mirë.

Tham Khảo Thêm:  2023 Nguyên tắc thú vị và độc đáo 

Informacioni i Kontaktit:

 • Adresa: Lot D10-5 Trieu Khuc Craft Village Cluster (Alley 300 Nguyen Xien) – Tan Trieu – Thanh Tri – Hanoi
 • Telefon: 04.35.406.124
 • Uebfaqja: https://invietdung.com/

Shërbimi i printimit të paketimit në Hanoi

dir=”ltr”>

Hanoi Packaging Printing Trading Co., Ltd u ofron klientëve shërbim të garantuar të printimit të paketimit në Hanoi. Me një përvojë shumëvjeçare në industrinë e dizajnit dhe printimit, kompania përpiqet gjithmonë të sjellë produkte printimi që plotësojnë standardet në formë dhe teknikë.

Kompania është gjithashtu krenare që është një nga kompanitë kryesore të printimit në Hanoi. Sistemi sinkron i printimit offset mund të plotësojë nevojat tuaja në kohën më të shpejtë.

Kompania ka një ekip staf me përvojë, entuziastë dhe dinamik për të ndihmuar kompaninë hap pas hapi më pranë klientëve. Kompania gjithashtu mbështet printimin e logove, kartave të vizitës, zarfeve… që ju të keni një shumëllojshmëri zgjedhjesh.

Informacioni i Kontaktit:

 • Adresa: Nr. 6, rrugica 34, Hoang Mai Tam Mai, Hanoi
 • Tel: 024.39.126.8888 – 024.39.127.666
 • Faqja e internetit: http://inanbaobihanoi.vn/

Galaxy

dir=”ltr”>

Shoqëria aksionare Thien Ha Printing është e njohur për shërbimin e saj të lirë, por me cilësi të lartë të printimit të paketimit në Hanoi. Gjatë shumë viteve të funksionimit, kompania është pritur mirë nga klientët. Produktet e çdo biznesi janë të ndryshme, kështu që Thien Ha Printing Joint Stock Company e konsideron gjithmonë dizajnin e paketimit si më mbresëlënës dhe tërheqës.

Për klientët e mëdhenj, kompania ka gjithmonë programe tërheqëse zbritjeje. Jo vetëm që shërben porosi të mëdha, kompania gjithashtu ekzekuton porosi të vogla sipas kërkesës.

Përveç kësaj, pajisjet e printimit këtu nga dizajni, prerja e letrës, mbushja e bojës… janë të gjitha të importuara nga vendet e avancuara. Prandaj, printimi ndodh gjithmonë shpejt, duke përmbushur nevojat tuaja në mënyrën më të shpejtë.

Informacioni i Kontaktit:

 • Adresa: Lot D5, Trieu Khuc Craft Village Cluster, Thanh Tri, Hanoi
 • Tel: 0985.194.247
 • Faqja e internetit: www.inthienha.com

Thu Do Printing Development Co., Ltd

dir=”ltr”>

Capital Printing Development Joint Stock Company lindi për të përmbushur nevojat e printimit të ambalazheve në Hanoi. Me një përvojë shumëvjeçare, kompania u ka shërbyer më shumë se 5000 klientëve dhe mbi 10000 porosive.

Me pajisje dhe makineri moderne, burim i qëndrueshëm i lëndëve të para, kompania është krenare që është një markë e printimeve të lira me cilësi të lartë. Kompania është e angazhuar për dërgimin në kohë dhe riparimin falas të produkteve me defekt.

Përveç kësaj, Thu Do Printing Development Joint Stock Company u ofron klientëve një program zbritjeje për porosinë e dytë dhe shumë programe të tjera tërheqëse. Kompania gjithashtu mbështet printimin në sasi të mëdha, sasi të vogla sipas kërkesës, por gjithsesi duke siguruar çmime të arsyeshme, duke mos detyruar çmimet.

Informacioni i Kontaktit:

 • Adresa: Rruga nr. 27 – Soi 221 përgjatë liqenit Van Chuong – Ton Duc Thang – Hanoi
 • Tel: 0983.82.8800
 • Faqja e internetit: http://inthudo.com

Hanopaco

dir=”ltr”>

Hanopaco është një kompani që ofron shërbime të ndryshme printimi dhe paketimi në Hanoi. E themeluar në vitin 2003, kompania vazhdimisht mëson dhe inovon për të sjellë produkte që plotësojnë dëshirat e klientëve.

Kompania ka një ekip ekspertësh kryesorë në industrinë e dizajnit të paketimit, duke u nisur nga ideja e klientit, duke propozuar stilin dhe materialin më të përshtatshëm.

Tham Khảo Thêm:  2023 Tâm đường tròn ngoại tiếp tam giác – Lý thuyết và bài tập

paketim pe të printuar në Hanoi

Hanopaco merr prestigjin e parë dhe i kushton gjithmonë vëmendje orarit të prodhimit për të siguruar shpërndarjen në kohë për klientët. Në 18 vite funksionim, kompania ka bashkëpunuar me partnerë me marka të mëdha: Viettel, Kinh Do, 247 Express… duke kontribuar në afirmimin e pozicionit të saj në tregun aktual të printimit.

Informacioni i Kontaktit:

 • Adresa: Lot TTCN1 – Parku Industrial Phu Nghia – Chuong My – Qyteti Hanoi
 • Telefoni: 0902.225.469
 • Faqja e internetit: http://hanopaco.com.vn/

Printoni paketimin japonez

dir=”ltr”>

Shërbimi i printimit të paketimit Nhat Thai është një shërbim i besueshëm i printimit të paketimit në Hanoi. Kompania është e aftë të prodhojë shumë lloje të ndryshme të produkteve fizike, duke i shërbyer një game të gjerë industrish. Për Nhat Thai, cilësia e produktit është gjithmonë e para.

Kompania i përmbahet gjithmonë kushteve dhe standardeve të çdo produkti. Teknologjia e avancuar e prodhimit e mban sipërfaqen e produktit të pastër dhe pa pluhur për klientët.

 ambalazhet e shtypura të ushqimit hanoi

Një ekip i stafit të ri, dinamik dhe me përvojë është gjithmonë entuziast për t’ju këshilluar. Jo vetëm duke shërbyer në vend, kompania zgjeron edhe marrëdhëniet me partnerët e huaj.

Informacioni i Kontaktit:

 • Adresa: Kati i 15-të, ndërtesa CT9A, Nguyen Cao Luyen, Long Bien, Hanoi
 • Tel: 0977.107.199 VND
 • Uebfaqja: http://baobinhatthai.com/

Tam Thanh

dir=”ltr”>

Paketimi Tam Thanh sjell gjithmonë dizajne unike dhe të përditësuara sipas tendencave më të fundit. Me një angazhim për të shpejtë, por cilësi, produktet do të arrijnë klientët në mënyrën më të menduar.

Pas prodhimit, kompania teston produktet sipas standardeve të përcaktuara të cilësisë për të siguruar saktësinë më të lartë. Prandaj, mund të jeni të sigurt për porosi të mëdha, që kërkojnë cilësi të lartë sinkrone. Përveç kësaj, një ekip punëtorësh profesionistë dhe të aftë siguron dizajn profesional dhe jo të përsëritur.

shtypje paketimi hanoi

Informacioni i Kontaktit:

 • Adresa: Ngoc Dong Hamlet, Komuna Dai Dong, rrethi Gia Lam, Hanoi
 • Telefon: 0988.827.237
 • Uebfaqja: https://tamthanh.com.vn/

Thinh Phat

dir=”ltr”>

Nëse keni nevojë të printoni paketim në Hanoi, mund të gjeni shërbimin e Print Thinh Phat. Me prestigjin si kriter, klientët do të marrin produktet e printimit offset të cilësisë më të mirë. Fushat kryesore të biznesit të kompanisë: dizajni i markës, dizajni i publikimeve, dizajni i etiketave.

Stafi do të mbështesë me gjithë zemër klientët gjatë gjithë fazës së konceptit dhe projektimit. Ju gjithashtu mund të printoni mostra në materiale opsionale falas nëse kërkohet.

letër dhe paketim hanoi

Kompania është e përkushtuar të sjellë produkte dhe programe preferenciale me çmime konkurruese dhe të qëndrueshme për klientët besnikë. Për më tepër, kompania mbështet transportin falas për porositë në Hanoi.

Informacioni i Kontaktit:

 • Adresa: Nr. 18, korsia 214, Thanh Xuan Nguyen Xien, Hanoi
 • tel: 035.404.8668 – 0984.842.148
 • Uebfaqja: http://inthinhphat.vn/

Tan Phat

dir=”ltr”>

Tan Phat Company është një kompani që operon në fushën e printimit të ambalazheve në Hanoi me një eksperiencë shumëvjeçare. Këtu, procesi i mbyllur i prodhimit dhe teknologjia moderne ndihmojnë në prodhimin e shpejtë të produkteve, por gjithsesi sigurojnë cilësi.

Për çdo produkt, kompania printon mostra provë përpara prodhimit në masë. Stafi është i trajnuar në Guangdong dhe i aftë të plotësojë të gjitha nevojat e klientëve. Kompania Tan Phat gjithashtu mbështet prodhimin e kutive për dhurata, kuti letre, kuti vere… Përveç kësaj, kompania ofron çmimet më konkurruese në treg për të njëjtin material.

Tham Khảo Thêm:  Cách làm thuốc bẫy rắn hổ hành bí truyền

Printoni paketim të lirë në Hanoi

Informacioni i Kontaktit:

 • Adresa: 41/157 Lang Fortress – Dong Da – Hanoi City
 • Telefoni: 0964.409.789
 • Uebfaqja: http://hopcungtanphat.vn/

Kriteret për zgjedhjen e një kompanie të mirë printimi paketimi

dir=”ltr”>

Duhet të zgjedhë një njësi me një punishte përpunimi në vend të një ndërmjetësi

Në treg ka gjithnjë e më shumë kompani ambalazhimi, por përveç atyre që kanë fabrikat e tyre, ka edhe ndërmjetës. Është më mirë ta zbuloni me kujdes, mos zgjidhni shërbimet e dizajnit të printimit dhe paketimit përmes një ndërmjetësi, sepse kostoja do të “ekipohet” në krahasim me njësitë me punëtoritë e tyre të përpunimit.

Prandaj, për të minimizuar koston e printimit dhe dizajnimit të paketimit të produktit, duhet të zgjidhni një kompani prodhuese të paketimit që ka punishten e saj të përpunimit, e cila kursen kostot dhe ka shumë përfitime tërheqëse.

Mësoni historinë e formimit dhe zhvillimit të biznesit

Një studim i hollësishëm i historisë dhe zhvillimit të një kompanie paketimi mund t’ju ndihmojë të vlerësoni profesionalizmin e asaj njësie paketimi deri në një farë mase. Studimi i kujdesshëm i ligjeve tatimore dhe licencave të biznesit të kompanive të paketimit do t’ju ndihmojë të shmangni rreziqet fatkeqe. Në të njëjtën kohë, një njësi me reputacion ka gjithashtu një garanci të mirë dhe shërbim pas shitjes për t’i bërë klientët të ndihen më të sigurt.

Zgjidhni një kompani me një ekip profesional të projektimit dhe staf

Kur gjeni dhe zgjidhni një kompani profesionale paketimi, do të merrni këshillat më të sakta për ngjyrat, detajet e dizajnit dhe paraqitjen e arsyeshme. …për të vlerësuar pjesërisht profesionalizmin dhe reputacionin e kompanisë, njësitë profesionale do të ndajnë me entuziazëm detajet për të sjellë paqe mendore dhe besueshmëri të lartë për klientët.

Kompani me reputacion, kohe e garantuar ndertimi

Sigurimi i orarit të punës siç është rënë dakord nga kompania e paketimit është gjithashtu një faktor për të vlerësuar profesionalizmin dhe klientët duhet ta kenë parasysh këtë kur zgjedhin një kompani paketimi për të bashkëpunuar. Si një kompani profesionale e prodhimit të paketimit, ne do të bëjmë gjithmonë përpjekje për personelin dhe makineritë moderne për të përfunduar produktin në kohë siç është rënë dakord me klientin. Ky është një nga faktorët shumë të rëndësishëm sepse një kompani paketimi jo me reputacion që dorëzon në kohë do të ndikojë në prodhimin, paketimin dhe proceset e biznesit të klientëve.

Zgjidhni kompaninë bazuar në kënaqësinë e klientit

Një prodhues me reputacion profesional ambalazhesh vendos gjithmonë kënaqësinë e klientit në vend të parë, duke marrë besimin e klientit si kriter për zhvillimin e qëndrueshëm. Përveç kësaj, ata gjithashtu ofrojnë rregullisht politika preferenciale dhe shërbime tërheqëse për të tërhequr klientët për bashkëpunim afatgjatë.

Shpresoj se artikulli rreth 10+ njësive Printimi i paketimit në Hanoi Kjo ju ka ndihmuar të keni sugjerime të dobishme për njësinë e printimit të paketimit, duke zgjedhur lehtësisht njësinë e printimit të paketimit më të përshtatshëm për produktin tuaj.

Hy vọng răng bài viết 2023 Top +10 Đơn Vị In Bao Bì Hà Nội Chuyên Nghiệp & Giá Rẻ Nhất của Chaolong TV kênh trực tiếp bóng đá miễn phí tốc độ cao tốt nhất hiện nay có thể giúp ích cho bạn. Chúc bạn một ngày vui vẻ !

Related Posts

Bảo vệ, giữ gìn sự trong sáng tiếng Việt nhìn từ góc độ pháp lý …

Trong đường lối lãnh đạo đất nước, Đảng ta luôn coi trọng ngôn ngữ, gắn ngôn ngữ với lợi ích của quốc gia, quyền lợi dân tộc,…

Thông tư 10/2023/TT-BNV hướng dẫn thực hiện…

Toàn văn Thông tư 10/2023/TT-BNV ngày 26/6/2023 của Bộ Nội vụ hướng dẫn thực hiện mức lương cơ sở đối với các đối tượng hưởng lương, phụ…

7 quy tắc trong gia đình cha mẹ nên áp dụng để nuôi dạy con- KỸ NĂNG CẦN BIẾT

Đặt ra những quy tắc rõ ràng trong gia đình không chỉ cho phép trẻ lớn lên trong một môi trường lành mạnh mà còn giúp trẻ…

Từ 1/7, lương giáo viên tăng hơn 20%, bậc cao nhất 12 triệu đồng – KỸ NĂNG CẦN BIẾT

Sau khi tăng lương cơ sở, giáo viên tiểu học, trung học cơ sở, trung học phổ thông hạng 8 có hệ số lương cao nhất là…

Trường phái ngoại giao ‘phù hợp …

Trường phái “ngoại giao tre trúc” của Việt Nam phù hợp với mọi thời đại – đây là ý kiến ​​của phóng viên lão thành Khamvisan Keosouphan…

DẪN CHƯƠNG TRÌNH HỘI THI HÙNG BIỆN CẤP TRƯỜNG

Chờ đợi là một nghệ thuật. Mỗi chương trình sẽ có những đặc điểm và sắc thái riêng. Và đôi khi nó khiến chúng ta bối rối…

Trả lời

Email của bạn sẽ không được hiển thị công khai. Các trường bắt buộc được đánh dấu *